Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΝΕΟΝ» λειτουργεί

 με αδιάλειπτη, επιτυχημένη παρουσία στην ξενόγλωσση εκπαίδευση από
το 1986, και με την εμπειρία που αυτή η παρουσία υπαινίσσεται
 με άριστα καταρτισμένους καθηγητές
 με μεθοδολογικές προσεγγίσεις που βασίζονται στην πλέον εξελιγμένη μορφή της τεχνολογίας
 με ολιγομελή, ομοιογενή τμήματα για άριστη επικοινωνία
 με ευέλικτα τμήματα σε όλα τα επίπεδα σπουδών
 με διαχρονικά άριστα ποσοστά επιτυχίας στα πλέον αναγνωρισμέναπτυχία Αγγλικών, αυτά του πανεπιστημίου CAMBRIDGE, κορυφαίου στον χώρο των ξενόγλωσσων εξετάσεων.

Ελάτε να γνωρίσετε τις μεθοδολογικές προσεγγίσεις και τις καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε έτσι ώστε να διευκολύνουμε τους μαθητές μας στην εκμάθηση των Ξένων Γλωσσών.

 

QLS Member

Από το καλοκαίρι του 2016 ΚΞΓ & ΚΔΒΜ ‘ΝΕΟΝ’ είναι μέλος του QLS – Quality in Language Services – του ποιοτικότερου οργανισμού Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, μέλους του EAQUALS, του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου για την Ποιότητα στην Εκμάθηση της Ξένης Γλώσσας.

QLS MEMBER

Το QLS είναι ένα Δίκτυο Κέντρων Ξένων Γλωσσών Πιστοποιημένης Ποιότητας, τα οποία συμπορευόμενα πάνω σε κοινές αξίες και πρότυπα για την προσφορά Ξενόγλωσσων Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα, διαμορφώνουν ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό τοπίο για τους μαθητές και τους γονείς που τα εμπιστεύονται.

Ως  σύγχρονος, μη κερδοσκοπικός φορέας, αντλεί τη δυναμική του από την συνεργασία επιτυχημένων Κέντρων Ξένων Γλωσσών που μοιράζονται από κοινού το όραμα για τη δημιουργία σύγχρονων σχολείων με Ευρωπαϊκό χαρακτήρα  που επιδιώκουν να εξελίσσονται συνεχώς και να βελτιώνουν την εκπαιδευτική εμπειρία που προσφέρουν.

Τα σχολεία που επιθυμούν να γίνουν μέλη του QLS λαμβάνουν καθοδήγηση και υποστηρικτικό υλικό ποιότητας του EAQUALS  και του QLS κατά τη διαδικασία ένταξής τους στο Δίκτυο.

Αίθουσες διδασκαλίας

Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας του σχολείου μας είναι εξοπλισμένεςμε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που χρησιμοποιούν τα πλέον σύγχροναπρογράμματα και ηλεκτρονικά βιβλία. Οι υπολογιστές συνδέονται αφ’ενόςμε ultra short throw προβολικά συστήματα και, αφ’ετέρου, με διαδραστικούς πίνακες τελευταίας τεχνολογίας και κορυφαίας ποιότητας.

Καθ’όλη τη διάρκεια του μαθήματος, υπάρχει σύνδεση στο internet (διαδίκτυο), κάτι που, φυσικά, διευκολύνει τη ροή του και ενδυναμώνει την δυνατότητα αφομοίωσης των μαθητών. Επίσης, οι αίθουσες είναι άριστα φωτισμένες και διαθέτουν κεντρική θέρμανση και κλιματισμό.

εκπαιδευση στο καταλληλο περιβαλλον

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

ONLINE COURSES

ΜΙΚΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΑΠΟ ΤΟ 1986 με αδιαλειπτη, επιτυχημενη παρουσια στην ξενογλωσση εκπαιδευση