Αγγλικά για μαθητές σχολείου

Στην ηλικία των 7 (Β Δημοτικού) τα παιδιά είναι έτοιμα να ξεκινήσουν την Α προκαταρκτική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μαθητές μεγαλύτερης ηλικίας θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα. Αρχάριοι Δ Δημοτικού ενσωματώνονται σε ταχύρρυθμα groups για να καλύψουν τον χαμένο χρόνο.

Απ’τον τέταρτο χρόνο και μετά, οι μαθητές μπορούν, προαιρετικά, να συμμετάσχουν σε εξετάσεις για το επίπεδο Α2 (KET), όπως αυτό περιγράφεται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο για τις Γλώσσες (Common European Framework for Languages ή CEFR), και, φυσικά, αργότερα για Β1 (PET), B2 (FCE-Lower), C1 (CAE) και C2 (CPE-Proficiency), με πρώτη επιλογή τις εξετάσεις του πανεπιστημίου Cambridge, αλλά επίσης και για όλες τις εξετάσεις που είναι αποδεκτές από το Ελληνικό ΑΣΕΠ, όπως Michigan, LTE, City & Guilds, ESB, Κρατικό Πτυχίο Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) μεταξύ άλλων.

Οι εξετάσεις για το Α1 σε όλες τις Ευρωπαϊκές Γλώσσες έχουν μηδενικό ποσοστό αποτυχίας βάσει οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και διεξάγονται με μοναδικό σκοπό την ενθάρρυνση των υποψηφίων. Οι μαθητές μας συμμετέχουν σ’αυτές μόνο εφ’όσον το ζητήσουν οι γονείς ή κηδεμόνες τους. Η προετοιμασία για όλα τα αναγνωρισμένα πτυχία γίνεται με διαρκώς ανανεούμενα, πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών.

εκπαιδευση στο καταλληλο περιβαλλον

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

ONLINE COURSES

ΜΙΚΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΑΠΟ ΤΟ 1986 με αδιαλειπτη, επιτυχημενη παρουσια στην ξενογλωσση εκπαιδευση