Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, η ψυχολόγος Πόπη Τεμεκενίδου εκπροσωπώντας τον οργανισμό‘Το Χαμόγελο Του Παιδιού’, επισκέφθηκε το σχολείο μας και μίλησε σε συγκεκριμένο αριθμό μαθητών με θεματική ‘Ενδοσχολική Βία – Εκφοβισμός’. Στη διάρκεια της ομιλίας της πλαισιώθηκε από την ομάδα ‘anti-bullying’ του σχολείου μας, που, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, έχει εκπαιδευτεί μαζί με άλλες ομάδες από το δίκτυο σχολείων του QLS, από στέλεχος του ιδρύματος της πριγκήπισσας Νταϊάνα. Γι’ αυτή τη δράση, το δίκτυο QLS κέρδισε το Bronze Award στην κατηγορία ‘κατά σχολικού εκφοβισμού’ στα ‘Education Leaders Awards’ 2018.
Στον ιστότοπο neon.edu.gr χρησιμοποιούμε Cookies για να κάνουμε καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την χρήση των Cookies σύμφωνα με αυτήν την πολιτική.
Λειτουργικά
Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Προωθητικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.