Χριστουγεννιάτικο Τσάι με τη Lucinda Dickens Hawksley!!!

Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές,

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1oυ Online QLS Anti-Bullying Festival με συμμετοχή περισσοτέρων από 1200 μαθητών, το δίκτυο QLS και το κέντρο ξένων γλωσσών ‘ΝΕΟΝ’ σας προσκαλούν σε μια νέα, εορταστική, διαδικτυακή εκδήλωση. Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε, σε απευθείας σύνδεση με το Λονδίνο, τη διάσημη Βρετανίδα συγγραφέα Lucinda Dickens Hawksley, απόγονο του κλασσικού συγγραφέα Καρόλου Ντίκενς, στην εκδήλωσή μας με τίτλο “Χριστουγεννιάτικο Τσάι με τη Lucinda Dickens Hawksley”.

Η Lucinda Dickens Hawksley θα παρουσιάσει με τον δικό της, μοναδικό τρόπο την πραγματική ιστορία στην οποία βασίστηκε το φαντασμαγορικό βιβλίο “Χριστουγεννιάτικη Ιστορία” του προ-προ- προ-πάππου της, με το οποίο έχουν μεγαλώσει ολόκληρες γενιές. Επίσης, θα έχουν όλοι την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον θρυλικό πρόγονό της και τα παραδοσιακά Χριστούγεννα της Βικτωριανής εποχής.

Παρακαλούμε δείτε το πρόγραμμα εδώ https://www.qls.gr/the-qls-way/qls-online-bookclub/ και επιλέξτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση που αντιστοιχεί στην τάξη του παιδιού σας:
4-5 A & B CLASSES
5.15-6.30 C, D & E CLASSES

6.45-8.00 LOWER, ADVANCED & PROFICIENCY CLASSES

LINK ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

https://us02web.zoom.us/j/89041938103

Meeting ID: 89041938103

Δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία ή στο επόμενο μάθημα.

Στο τέλος της κάθε παρουσίασης θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις στα Αγγλικά και θα γίνουν κληρώσεις με πλούσια δώρα για τους μαθητές των αντίστοιχων τάξεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα και διατίθεται δωρεάν σε όλους τους μαθητές του κέντρου μας και τους γονείς τους, προσφορά του δικτύου QLS. Είναι ευπρόσδεκτοι να την παρακολουθήσουν και οι γονείς των επιπέδων Juniors και Bilingual Life. Θα μαγνητοσκοπηθεί ολιγόλεπτο μέρος της παρουσίασης της συγγραφέως (όχι μαθητές/γονείς).

Παρακαλούμε να φυλάξετε κάπου με ασφάλεια το link της εκδήλωσης για αποκλειστικά δική σας χρήση και φροντίστε να εισέλθετε 10 λεπτά πριν την ώρα έναρξης. Κατά την είσοδό σας να αναγράφετε το όνομα του σχολείου μας δίπλα στο όνομα μαθητή.

Η μοναδική αυτή εκδήλωση αποτελεί την εναρκτήρια δράση του νέου QLS Book Club το οποίο θα φέρει τους μαθητές (από B Class και πάνω), πιο κοντά στην ανάγνωση βιβλίων μέσα από ψηφιακά λογοτεχνικά αριστουργήματα, διαγωνισμούς και εκπλήξεις. Ενθαρρύνετε το παιδί σας να γίνει άμεσα μέλος του QLS Book Club!

Θα σας περιμένουμε όλους με χαρά στις 12 Δεκεμβρίου!

Από τη Διεύθυνση,

Γιάννης Ντούρος

Share