Η Επικοινωνία μας!

Οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο θέμα του εγκλεισμού λόγω του COVID 19 δεν είναι αυτές που θα περιμέναμε, ιδίως αν αναλογιστούμε το ότι, προληπτικά, όπως τότε ετέθη, κλείσαμε αρχές Νοεμβρίου 2020, για τέσσερις εβδομάδες… Παρ’ όλες, λοιπόν, τις, κάθε είδους, θυσίες, τα αποτελέσματα δεν είναι, ακόμη, τα αναμενόμενα, κάτι που μας υποχρεώνει να παραμείνουμε κλειστοί ως, τουλάχιστον, το τέλος Φεβρουαρίου 2021.

Οφείλουμε, λοιπόν, να ακολουθήσουμε τις εντολές της συντεταγμένης πολιτείας και, κινούμενοι σε νόμιμα πλαίσια, συνεχίζουμε το μάθημα εξ’ αποστάσεως, διατηρώντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μας που δεν υποβαθμίστηκαν ούτε για μια στιγμή ως τώρα. Όλα τα τμήματα εξακολουθούν τα μαθήματά τους, τα δε τμήματα των εξετάσεων, έστω κι έτσι, μπαίνουν, σταδιακά, σε έντονους ρυθμούς προετοιμασίας.

Την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου των μαθητών για το Β τρίμηνο, θα σας ειδοποιήσουμε για την ακριβή ημερομηνία και ώρα και, αυτό που για την ώρα ζητούμε απ’ όλους σας είναι λίγη παραπάνω Υπομονή.

Θα μιλήσουμε σύντομα.

Share