Η Επικοινωνία μας!

Αν και υπήρξαν υποσχέσεις για πλήρες άνοιγμα των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και των Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, αυτό δεν υλοποιήθηκε και, κατά συνέπεια, συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο για μία ακόμη εβδομάδα, η οποία είναι και η τελευταία της φετινής χρονιάς, οπότε, κατ’ ουσίαν, δεν αλλάζει κάτι.

Ακολουθούν, λοιπόν, τα όσα θα γίνουν από εδώ και στο εξής: Από Δευτέρα 31 Μαΐου έως Παρασκευή 4 Ιουνίου συνεχίζουμε τα μαθήματά μας διαδικτυακά.

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου παίρνουν έλεγχους για το τρίτο τρίμηνο οι τάξεις: Advanced (5μμ-6μμ), FC (Lower) (6μμ-7μμ), και E (Pre-Lower) (7μμ-8μμ).

Το Σάββατο 5 Ιουνίου παίρνουν έλεγχους για το τρίτο τρίμηνο οι τάξεις: 5μμ-6μμ: B class, CPE (Proficiency), 6μμ-7μμ: A class, C class, 7μμ-8μμ: A Junior, B Junior, D class.

Την Παρασκευή (5μμ-8μμ) και το Σάββατο (5μμ-8μμ) θα μπορούν να παραλάβουν τα Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας οι μαθητές που έδωσαν εξετάσεις το καλοκαίρι του 2020.

Οι Έλεγχοι Προόδου και τα Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας θα δοθούν διά ζώσης στο χώρο του σχολείου μας.

Οι υποψήφιοι για τα πιστοποιητικά του Cambridge (εξετάσεις: 19&20 Ιουνίου) και της Language Cert (εξετάσεις: 26&27 Ιουνίου) θα κάνουν μαθήματα προετοιμασίας από τη Δευτέρα 5 Ιουνίου μέχρι τις εξετάσεις.

Τέλος, προεγγραφές για την περίοδο 2021-22 γίνονται ήδη, οι εγγραφές επίσημα ξεκινούν στις 16 Αυγούστου και η επόμενη σχολική χρονιά θα αρχίσει τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021.

Γιάννης Ντούρος

Share