• Καλώς ήρθατε στο ΝΕΟΝ ELT & ΚΔΒΜ - Γιάννης Ντούρος
  • Τμήματα Ξένων Γλωσσών

   Ελάτε να γνωρίσετε τις μεθοδολογικές προσεγγίσεις και τις καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε έτσι ώστε να διευκολύνουμε τους μαθητές μας στην εκμάθηση των Ξένων Γλωσσών.

  • Κέντρο Διά Βίου Μάθησης

   Πάλι πρώτοι εμείς παρέχουμε Τμήματα Διά Βίου Μάθησης και Ρομποτικής

  • Club EFL Ψηφιακή πλατφόρμα

   Από το 2009 που ξεκίνησε να λειτουργεί, η ψηφιακή μας πλατφόρμα, το Club EFL, με τις αναρίθμητες εφαρμογές, στην οποία οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση από τον προσωπικό τους υπολογιστή 24/7.

  • Διαδραστικοί πίνακες IWB

   Από το 2008 έχουμε θέσει την τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης με νέα, καινοτόμα προγράμματα σπουδών, βασισμένα στην επαναστατική ιδέα της διαδραστικότητας

 • Εγγραφές 2018

  Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ‘ΝΕΟΝ’ αφού έκλεισε τριάντα ένα χρόνια πορείας, συνεχίζει να εξελίσσεται.

  Στα ήδη εκπαιδευτικά δεδομένα προστίθενται νέα, εξελιγμένα προγράμματα. Εξακολουθούμε με τα διαδραστικά συστήματα, με τα ηλεκτρονικά βιβλία, με το  club EFL, που μας επιτρέπουν να εφαρμόζουμε το blended learning, έναν συνδυασμό παραδοσιακής και ψηφιακής εκπαίδευσης. Από το καλοκαίρι του 2016 ΚΞΓ & ΚΔΒΜ ‘ΝΕΟΝ’ είναι μέλος του  QLS – Quality in Language Services – του ποιοτικότερου οργανισμού Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, μέλους του EAQUALS, του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου για την Ποιότητα στην Εκμάθηση της Ξένης Γλώσσας.

  Στην τρέχουσα χρονιά, θα χρησιμοποιηθεί με τους μικρούς μαθητές μας, κατ’ αποκλειστικότητα, το επαναστατικό σύστημα εκπαίδευσης JUMP, το οποίο εστιάζει στην συστηματική διδασκαλία των φωνημάτων της Αγγλικής γλώσσας (Phonics) με στόχο την ταχύτερη ανάπτυξη δεξιοτήτων ανάγνωσης και γραφής. Οι μαθητές μας θα έχουν πρόσβαση στην νέα μας moodle πλατφόρμα QLS iLearn η οποία είναι το πιο καινοτόμο εργαλείο στο χώρο της παγκόσμιας εκπαίδευσης!

  Επίσης, όπως και στην προηγούμενη εκπαιδευτική περίοδο, θα υπάρχουν tablets που θα περιμένουν τους μικρούς μαθητές μας στην τάξη, ενώ όλοι οι μαθητές μας θα έχουν πρόσβαση στο internet στις δικές τους φορητές συσκευές την ώρα του μαθήματος. Οι γονείς θα έχουν προσωπικό username και password, με τα οποία θα μπορούν, μέσα από το site μας (www.neon.edu.gr) ή από την εφαρμογή μας (app), να βλέπουν όλα όσα αφορούν στο παιδί τους (απουσίες, βαθμολογίες, σχόλια, διδαχθείσα ύλη, καθήκοντα, κλπ).

  Ο/Η κάθε νέος/νέα μαθητής/μαθήτρια θα περάσει από ψυχομετρικό τεστ σε κομπιούτερ έτσι ώστε να βρεθεί το μαθησιακό προφίλ του/της και να κορυφωθεί η εκπαιδευτική του/της εξέλιξη, κάτι που θα αποδειχτεί χρήσιμο και για το δημόσιο σχολείο. Επίσης, εφαρμόζεται το πρόγραμμα ‘Μαθαίνω να Μαθαίνω’ που σκοπό έχει να διευκολύνει τον μαθητή να αφομοιώνει γόνιμα την ύλη σε κάθε γνωστικό αντικείμενο.


  Μέλος του QLS – Quality in Language Services

   

                                                       qls1 qls3 qls2

 • Κατεβάστε την Νέα μας Εφαρμογή για Smartphones

 • Play Store (Android)
 • iOS App Store (iPhone - iPad)
 • Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΝΕΟΝ

  Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών (ΚΞΓ) ‘ΝΕΟΝ’, με ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στον χώρο της Εκπαίδευσης από την ίδρυσή του (1987), για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί και εξελίσσεται. Μετά, λοιπόν, από το computer lab σε ms-dos (1988), το computer lab σε windows (1993), τους διαδραστικούς πίνακες, τα ψηφιακά βιβλία και το internet στην τάξη (από το 2008), το ψηφιακό σχολείο, το club EFL και το Web 2 (από το 2009), τώρα γίνεται, εκτός από ΚΞΓ, Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) (κωδικός άδειας: 2100580)

  • Λογοθεραπεία

   Σκοπός η πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση των διαταραχών Λόγου (γραπτού και προφορικού), Ομιλίας και Επικοινωνίας στα παιδιά και τους εφήβους

  • Εργοθεραπεία

   Αφορά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα άτομο στην λεπτή και αδρή κίνηση (δυσκολία στο κόψιμο, δυσκολία στο δέσιμο κορδονιών, πολύ άσχημο γραπτό, δυσκολία στο να φορέσουν και να βγάλουν τα ρούχα τους κ.ά.)

  • Μαθησιακή Αποκατάσταση

   Σκοπός η αντιμετώπιση των δυσκολιών που συναντά ένα παιδί σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας της μάθησης, αδυνατώντας έτσι να αποδώσει με βάση τις πραγματικές του δυνατότητες.

  • Σχολές Γονέων

   Πρόκειται για ολιγομελείς ομάδες που συντονίζονται από Ψυχολόγο και στοχεύουν στην συζήτηση καθημερινών δυσκολιών και επίκαιρων θεμάτων που αντιμετωπίζετε ως γονείς και ως ενήλικες

  • Επαγγελματικός Προσανατολισμός

   Είναι η διαδικασία εκείνη η οποία μας βοηθάει να απαντήσουμε σε μια σειρά από ερωτήματα που αφορούν την επαγγελματική μας σταδιοδρομία

  • Ρομποτική

   H Ρομποτική είναι μια δημιουργική ασχολία για τους μαθητές, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να εξασκήσουν τη λογική σκέψη, τη δημιουργικότητα και την κρίση τους.

 • Χρήστης του clubEFL ήδη από το 2009, ο Γιάννης Ντούρος φιλοδοξεί, μέσα απ’ την ομιλία του, να εκκινήσει τις διαδικασίες που θα εισφέρουν στην δημιουργία των απαραίτητων συνθηκών, ικανών να οδηγήσουν την εν λόγω πλατφόρμα στο, εκ των ων ουκ άνευ, επόμενο επίπεδο, έτσι ώστε, εκτός από ένα εκπαιδευτικό εργαλείο, να αναδειχτεί επίσης σε ένα επιχειρηματικό πλεονέκτημα, σε μια εξ ορισμού ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά.

 • με αδιάλειπτη, επιτυχημένη παρουσία στην ξενόγλωσση εκπαίδευση από
  το 
  1986, και με την εμπειρία που αυτή η παρουσία υπαινίσσεται

  με άριστα καταρτισμένους καθηγητές
  με μεθοδολογικές προσεγγίσεις που βασίζονται στην πλέον εξελιγμένη μορφή της τεχνολογίας
  με ολιγομελή, ομοιογενή τμήματα για άριστη επικοινωνία
  με ευέλικτα τμήματα σε όλα τα επίπεδα σπουδών
  με διαχρονικά άριστα ποσοστά επιτυχίας στα πλέον αναγνωρισμένα πτυχία Αγγλικών, αυτά του πανεπιστημίου CAMBRIDGE, κορυφαίου στον χώρο των ξενόγλωσσων εξετάσεων.

  Ελάτε να γνωρίσετε τις μεθοδολογικές προσεγγίσεις και τις καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε έτσι ώστε να διευκολύνουμε τους μαθητές μας στην εκμάθηση των Ξένων Γλωσσών.

  • Χρόνια Eμπειρίας

   Αδιάλειπτη & επιτυχημένη παρουσία στην ξενόγλωσση εκπαίδευση από το 1987.

  • Μαθητές

   Από το 1987 αυτό είναι το μαθητολόγιο μας και συνεχώς μεγαλώνει.

  • %
   Επιτυχία στις Εξετάσεις

   Έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις του Παν/μίο Cambridge.

 • Τμήματα Ξένων Γλωσσών

  Δείτε τα διαθέσιμα Ξενόγλωσσα τμήματά μας
 • Ολιγομελή, ομοιογενή τμήματα για άριστη επικοινωνία με ευελιξία τμημάτων σε όλα τα επίπεδα σπουδών

 • Με διαχρονικά άριστα ποσοστά επιτυχίας στα πλέον αναγνωρισμένα πτυχία Αγγλικών, αυτά του πανεπιστημίου CAMBRIDGE, κορυφαίου στον χώρο των ξενόγλωσσων εξετάσεων

 • Δείτε φωτογραφίες από τις αίθουσές μας